SAMSUNG

GALAXY TAB 10.1 P7500 RM 1760(ORI)

GALAXY S II RM 1700(AP) RM 1900(ORI)

GALAXY TAB 3G RM 1410(ORI)


GALAXT WIFI P1010 RM 1080 (ORI)

GALAXY SL I9003 RM 1120


GALAXY S PLUS RM 1290

SAMSUNG ACE RM 840 (ORI)

GALAXY S (8GB) RM 1220 (16GB) RM 1320


GALAXY NEXUS S RM  1080(AP) 

GALAXY MINI RM 480 (ORI)


GALAXY WAVE RM 1180(ORI) GALAXY WAVE 2 RM 1010


SAMSUNG MONTE RM 680(ORI)

 SAMSUNG S5560 RM 500


SAMSUNG STAR WIFI RM 480(ORI)


SAMSUNG MARIVE RM 400 (ORI)

SAMSUNG CORBY 2 RM 320(ORI)




SAMSUNG JET RM 900 (ORI)


CHAMP DUOS RM 400(ORI)










13 ulasan:

  1. Bro samsung s5560 tu mmg Rm 500 ker price kat market? coz aku dapat hadiah dari company aku last week tepon ni...tq

    BalasPadam
  2. harga macam sial ..nak claim murah..kaki con ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam sial jak ko cakap sana..

      Padam
  3. macam matu harga nya murah

    BalasPadam
    Balasan
    1. fuck of,fuck you,shut up,stop talking.

      Padam
  4. mana de murah hp sume ni..kelentong lebih!

    BalasPadam
  5. So harga kt luar lg murah yer? Sy bru nk servey

    BalasPadam
  6. gua punya nokia 3310. ada bran mau beli?

    BalasPadam
  7. tv led samsung murah x?

    BalasPadam
  8. Salam Dear frens! Nak tak income Rm900
    sehari??..FREE REGISTER...
    Tiada apa2 bayaran dikenakan.. (Kalau anda rasa
    program ni menipu, anda tidak rugi apa2 pun,
    anda tak perlu keluar modal pun kan??..) tak
    perlu cari orang, tak perlu jual barang.. Anda
    perlu open link dibawah dan register.. anda terus
    dapat USD25×3.4=RM85.00..lepas tu anda akan
    dapat link anda sendiri dan copy ayat2 saya ini..
    paste kt fb,tweeter,wechat,wassap dan
    sebagainya.. setiap orang yang buka link anda,
    anda akan terima USD10 ×3.4=RM34.00..MUDAH
    kan..??anda boleh pilih samaada duit masuk ke
    acc bank anda atau CEK dipos ke alamat rumah
    anda.. Ramai yg dah register PERCUMA..cuba klik
    link ni tak salah mencuba kan.

    http://peruserpaid.com/?ref=8012

    BalasPadam