BLACKBERRY

BB TORCH 9810 RM 1850 (ORI) 

TORCH 9860 RM 1550 (ORIGINAL)

BB TORCH 9800 RM1640 (ORI) RM 1330(AP) RM 1100(REFURBISHED)
 BB BOLD  4 9900/9930 RM 2080(ORI) 1770(AP)
BB BOLD 3 9780 RM 1400(ORI) RM1190(AP) RM 1050 (REFURBISHED)



BB CURVE 3G 9300 RM 860 (ORI) RM 770(AP) RM 660(REFURBISHED) 



BB PLAYBOOK (16GB) RM 1260(AP) RM 1510 (ORI)


BB CURVE 8520 RM 650 (ORI) RM 570(AP) RM 500(REFURBISHED)



BB BOLD 2 9700 RM790



BB STORM 2 9520 RM 660



BB STORM 9500 RM 440

38 ulasan:

  1. bold 2 tu baru ke 2nd? AP set ke?

    BalasPadam
  2. nak ty.. u ada jual x screen protector for torch 9860?

    BalasPadam
  3. if kalau nak let go bb curve 3g kat u bole x ? and bold2 secen price ?

    BalasPadam
  4. bb bold 4 tuh bole nego lagi x ?

    BalasPadam
  5. Berapa harga Bold 2 & curve 3g sekarang?ori punya..

    BalasPadam
  6. serius ke handpone Storm 440 ? ori ke ape ?

    BalasPadam
  7. BB CURVE 8520 sekarang bape harge ?

    BalasPadam
  8. saya nak bb storm 2 ori set, harga boleh nego lagi tak

    BalasPadam
  9. nk order at ner ek ?

    BalasPadam
  10. refurbished nie camne erk..xpaham sgt~

    BalasPadam
    Balasan
    1. refurbished tu bermaksud recon punya..

      Padam
  11. Storm boleh nego tak?

    BalasPadam
  12. bb curve harga rm 500 ratus saya angkut .. no. 0193268661

    BalasPadam
  13. kalau bb torch 9800 boleh tak 700 ? hm plishhh :'( dlm tangan ada 700 je nie. hm, student susah nak cari duit :'(

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya nak jual bb torch ,rm550 .sy punye ,sgt cantik .condition baik .bg num tepon segera

      Padam
    2. 0126452536-wan
      interested kt torch..call me k..ASAP please =)

      Padam
  14. Balasan
    1. Saya baru jual rm180 BB Storm 9500 sebab tiada wifi kemudian ram kecil sangat.

      Padam
  15. makin hari makin murah saja hape android

    BalasPadam
  16. Bpe harga bb bold 2 skrg???

    BalasPadam
  17. Nt inbox at sy brpa hrga bold 2 y trkini ea ....
    0176320442

    BalasPadam
  18. nak bb curve 8520 tapi nk kurgkan harga tu..blh krgkn lagi x???n yang secondhand ade???

    BalasPadam
  19. hello.ad ssape nk jual hp bb x??? area johor..sng nk deal... sms sy .0107188236

    BalasPadam
  20. Bb bold 4 ada x...

    BalasPadam
  21. Blackberry Torch 2 Original Brightstar RM850 sahaja .. Harga Boleh Nego lagi
    .. Berminat ? sila contact sy secepat yg mungkin 0183679589 (khairul)

    BalasPadam
  22. blh x bgtau hrge yg trkini..?

    BalasPadam
  23. Blackberry Curve 4 9360 nak let go. AP set. RM550. Berminat text saya 0134159147.

    BalasPadam
  24. Anda ingin menjadi Pembekal produk dan perkhidmatan kepada agensi Kerajaan dan menikmati pulangan yang sangat menguntungkan? Dapatkan informasi terkini di laman web http://mofregistration.com

    BalasPadam
  25. storm tu mmng harga tu eh ?

    BalasPadam
  26. BB storm tu boleh access intrnet by wifi x?

    BalasPadam
  27. Ermm.. nak tanya antara torch 2 and torch 3 mana lebih better?

    BalasPadam
  28. LAI LAI LAI
    HARGA BARU SEMPENA JUALAN MELETOPSSSSSS

    ++++++++++CLONE KOREAN SET AREA++++++++++

    I PHONE 5 - RM660 NETT
    NOTE 2 MUSHROOM EDITION - RM700 NETT
    S IV QUADCORE CPU - RM750
    S III RAM 1GB - RM650 NETT
    S III RAM 512MB - RM610 NETT
    S III MINI - RM450 NETT
    TRAND DOUS - RM390 NETT
    S II - RM580 NETT
    ACE GT-S5830I - RM380 NETT
    NOTE II MINI - RM380 NETT

    STOK BANYAK,PROMOSI SEHINGGA AUGUST.
    HARGA SEKALI DENGAN POST///

    SMS/CALL- (0105702010)

    BalasPadam
  29. Blackberry Torch 9860 nak let go.AP set.condition masih baik.nak jual sbb nak beli nset lain yg skrin besar sikit. :)
    berminat blh sms 019-3076892.tq. :)

    BalasPadam
  30. Pasti best klo dapat henfon blackberry klo dapat henfon yg RM 440 tu pasti best

    BalasPadam
  31. sy nak bb curve 8520.... series ni,,, harga boley nego lagi kan.???
    0142770401
    series ni!!!!

    BalasPadam
  32. hp bb yg murah gk ada apa

    BalasPadam